Voor kinderen

 

NEI is er voor alle kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Gaat het niet goed op school? Ben je verdrietig of word je gepest? Of misschien heb je vaak last van buikpijn of steeds terugkerende oorontsteking? Samen kijken we hoe we jou kunnen helpen. Het maakt niet uit of je klachten fysiek of emotioneel zijn, we komen altijd bij de kern.

De lijst van mogelijke klachten is lang, te lang om allemaal te benoemen. Staat de klacht van jouw kind er niet tussen en twijfel je? Neem dan even contact met me op.

  Voorbeelden van klachten

  Slecht slapen, moeilijk in slaap vallen

  Onrustig gevoel of zijn

  Gespannen

  Ongeduldig

  Boosheid

  Verdriet

  Agressie

  In bed plassen

  ADHD Kenmerken

  Dyslexie

  Buikpijn

  Oorpijn

  Blaasontsteking

  Diarree

  Intolleraties of allergiën

  Huilbaby

  Krampjes

  Klachten na vaccinaties

  Ook voor baby’s en peuters 

   

  Ook baby’s en peuters hebben veel baat bij NEI. Dat is fijn, want als je nog niet (goed) kan praten, kan het heel lastig zijn om erachter te komen wat er aan de hand is. Gelukkig is praten tijdens een sessie niet nodig, we komen nog steeds snel tot de kern. Kinderen zijn gevoelig en pikken veel op van hun omgeving. Er hoeven dan ook geen heftige gebeurtenissen aan klachten vooraf te gaan. Een huilbaby kan bijvoorbeeld huilen omdat zijn moeder verdriet heeft gehad tijdens de zwangerschap en hij dat opgepikt heeft. Of een peuter slaapt slecht omdat haar vader veel stress heeft op het werk en zij dat overneemt. Kinderen spiegelen vaak de mensen die dicht bij ze staan.