Werkwijze/tarieven

Werkwijze

Een sessie begint altijd met het helder krijgen van jouw klacht of vraag. Waar loop je precies tegenaan of wat wil je veranderen? Ik maak gebruik van een biotensor om uit te testen wat de oorzaak is van jouw ingang en om te kijken naar wat je nodig hebt om het op te lossen. Dit kan een NEI sessie zijn. Maar het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat we kijken naar tekorten in vitamines, mineralen of lichaamswerk. Ik volg geen standaard protocol en maak gebruik van alle informatie die beschikbaar is. Jouw onderbewustzijn wijst hierin de weg. We krijgen altijd duidelijk wat jij op dit moment nodig hebt.

Tijdens een NEI sessie hoeven we niet veel te praten. Het is ook niet nodig om blokkades of trauma’s opnieuw te doorleven. De therapie is mild en doeltreffend.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Meestal zijn 1 of 2 behandelingen al voldoende. Soms zijn er meer sessies nodig, maar NEI therapie is over het algemeen geen langdurig traject.

Investering en vergoeding

Per 1/6/2024

NEI sessie tussen de max 90 min  €125,-

 

Ik zorg dat we altijd voldoende tijd hebben om de sessie af te ronden.

NEI sessies zijn ook prima telefonisch en op afstand te doen. Dus het is geen probleem als je wat verder weg woont of als het lastig is om langs te komen binnen praktijkuren. Ook met een jonge baby kan het bijvoorbeeld fijn om gewoon thuis te blijven.

Ik ben aangesloten bij de VBAG en daarom worden mijn behandelingen door bijna alle zorgverzekeraars (deels) vergoed. Kijk op www.zorgwijzer.nl of jouw zorgverzekeraar alternatieve zorg vergoedt.

 

 

 

 

De praktijk is gevestigd in De Boerderij

Pastoor Hordijkstraat 5c

5243 VV Rosmalen

Telnr: 0637312414

hello@veradebever.nl

 

27-02-2024

Op dit moment heb ik een wachttijd van +/- 9 weken. Als je een vraag hebt over wat ik voor je kan betekenen, mag je me altijd bellen of mailen.

 

 

Ik ben aanwezig op:

  • Dinsdag 09:00 – 16:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 09:30 – 14:00

Telefonische afspraken zijn flexibel in te plannen.

Sessies zijn alleen op afspraak. Dit kan telefonisch of per mail.

Vera de Bever is aangesloten bij:

Klachten zorgverlening Vera de Bever

Het kan voorkomen dat jij als cliënt van onze praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Onze voorkeur gaat er naar uit dat je deze klacht rechtstreeks met ons bespreekt. Mocht je dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bieden wij je aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.
Kijk op site van de VBAG https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html